Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

"ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ"

Καταφατική ήταν εμμέσως πλην σαφώς η απάντηση του κ. Καραμανλή από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων για το αν θα αυξήσει το Φ.Π.Α. Δεν είναι στις προθέσεις μας και στους σχεδιασμούς μας, είπε, συμπληρώνοντας ότι σε δύο, τρία, τέσσερα χρόνια δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Κοινώς, ψηφίστε με εσείς και βλέπουμε. Επομένως, μία ακόμα φορά παρακολουθούμε τον απερχόμενο πρωθυπουργό να λειτουργεί εν είδει αναποφάσιστου στις δημοσκοπήσεις. Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τώρα που ήρθε η στιγμή των αποφάσεων το δεν ξέρω δεν απαντώ είναι πολυτέλεια, διότι καταλάβαμε και πληροφορήθηκαμε, ότι με τη ΝΔ στο τιμόνι της εξουσίας την επόμενη μέρα των εκλογών μάς περιμένει νέα λαίλαπα ήπιας δημοσιονομικής προσαρμογής. Ας μείνει λοιπόν, μόνος αναποφάσιστος ο κ. Καραμανλής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο είναι ότι σηκώνει τη σημαία της φορολογικής μεταρρύθμισης. Πρώτη φορά, λέει, τόσες ελαφρύνσεις. Μα, αν αυξηθεί ο ΦΠΑ, ο πιο άδικος όλων των φόρων, δεν πάνε περίπατο όλα? Μας θεωρεί ηλίθιους?
Και ο Ρουσόπουλος, το προσωπείο της αλαζονείας, αυτό το χαρακτηρίζει ειλικρίνεια.
Πάντως, δεν είμαι σίγουρος για τον σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον ασαφές το πρόγραμμά σας. Με προσβάλλει ο Καραμανλής, αλλά πάω πάλι για ΣΥΡΙΖΑ μάλλον...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΟΥΤΕ Η ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
ΟΜΩΣ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ , ΝΑΙ , ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΠΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ